VGSU in de DUB – II

De afgelopen studentenhuisdiners waarbij professoren te gast waren in een studentenhuis, zijn zo goed bevallen, dat nu al om een herhaling wordt gevraagd. “Ik zou ons zo weer opgeven.”

Professoren en studenten met elkaar in gesprek brengen over wetenschappelijke vraagstukken, studeren en de universiteit. Dat was het doel van de studentenhuisdiners op 9, 10, 18 en 19 mei. Professoren schoven aan tafel bij een studentenhuis om de door de studenten bereide maaltijd te nuttigen. En dat allemaal in het kader van het 380-jarige bestaan van de Universiteit Utrecht.

Meerdere VGSU kasten stelden hun deuren open uit enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de professoren. De DUB was aanwezig bij één van deze gezellige sessies en schreef hier een stuk over.

Lees het artikel hier: https://www.dub.uu.nl/nl/achtergrond/studentenhuisdiners-voor-herhaling-vatbaar

DUB is de onafhankelijke nieuws- en opiniesite met actueel nieuws en achtergronden van de universitaire gemeenschap in Utrecht. Het is een platform voor informatie, inzichten en debat. DUB is een onmisbare bron voor studenten en medewerkers die betrokken zijn bij de UU.