Sine Regno Bestuur Simmelink

In week 7 was het zover: tijd voor sine regno 2023! Tijdens deze week is het bestuur van de vereniging met vakantie en neemt het bestuur van het jaar daarvoor het stokje voor de laatste keer over. Dit jaar was bestuur Simmelink aan de beurt.

Sine regno staat in het teken van een week lang aan leuke activiteiten voor de leden van de vereniging. Zo gingen we op maandag uit eten en dinsdag was er een heus stack toernooi op Fort Finex, waarbij enkele leden niet al te veel geluk hadden en rollend naar huis gingen.

Donderdag was er zelfs ruimte voor keuze, deze bestond uit of wel paintballen of wel boulderen en als je dat niet leuk leek was er ook nog de keuze om gezellig naar de film gegaan. Dat laatste bleek behoorlijk studentikoos te zijn, met dank aan de filmkeuze van onze oud-praeses. Al met al dus een groot succes. Na de activiteit hebben we met de vereniging sine regno 2023 afgesloten op de sociƫteit, onder het genot van het favoriete drankje van bestuur Simmelink waarvan ik me de naam niet meer kan herinneren. Het leek in ieder geval op Sangria, maar dan uit Barcelona.

Door Robert