Sine Regno

Elk jaar gaat het bestuur van de vereniging een weekje op vakantie. Terwijl ze weg zijn, mag het bestuur van het voorgaande jaar nog één keer het stokje overnemen. Bestuur Joosse mocht afgelopen week de vereniging op stelten zetten met een vol programma.

Op maandag ging een groep VGSU’ers de hele dag met elkaar studeren onder het genot van sloten koffie. ’s Avonds trok de vereniging naar Footy, waar ze de twee voetbalteams van VGSU, Versari v-ut en de Sidekicks, ging supporten. In de derde helft werd alle sportiviteit vakkundig gecompenseerd.

Op dinsdagavond vond er een heus Stack-toernooi plaats. In verschillende rondes vond er een spannende afvalrace plaats, waarbij fanatiek werd gestreden om het kampioenschap. De borrel die volgde, duurde tot in de vroege uurtjes.

Op woensdagavond vertrokken twee busjes richting Zwolle om de vereniging Absens Carens te rammen. Een van hun toekomstige bestuurders werd van straat geplukt en een van hun huizen werd binnengevallen, waar toevallig twee bestuurders aanwezig waren. De Zwollenaren waren natuurlijk verrast, maar pakten het sportief op en kwamen in grote getale naar de borrel die volgde. Er werd zoals gebruikelijk gespeecht, waarna de eer van Utrecht met enkele brallieder werd verdedigd. De bijna-amicale banden werden aangehaald, waarna de VGSU weer naar Utrecht terugkeerde.

Donderdagavond gingen we na in kleine groepen te hebben gegeten lasergamen. Een gymzaal was omgetoverd tot oorlogsgebied, waar de leden in verschillende teams ten strijde trokken. Hierna vertrokken we naar een feest van het BOCS om met leden van andere christelijke verenigingen ons op de dansvloer te begeven.

Na op vrijdag voor een warm welkom te hebben gezorgd voor het huidige bestuur in het vorige jaarthema ‘koraal’, was de Sine Regno helaas alweer voorbij. – Mark