Sine Regno

Sine Regno

Bestuur Joosse moest er even tussenuit. Omdat het besturen van de vereniging een redelijk intensieve taak is, zochten ze wat ontspanning over de grens. Dit was de uitgelezen kans voor bestuur Steendam om het stokje over te nemen en nog één keer de vereniging onder haar hoede te nemen.

Dat begon op maandag met een bezoekje aan het ijzersterke voetbalteam van de vereniging: de VGSU Sidekicks. De combinatie voetbal en bier was al veel eerder uitgevonden door het team zelf, maar ook bestuur Steendam en de leden die met ons waren afgereisd naar het verste uiteinde van Utrecht kregen de smaak goed te pakken. Helaas werd er niet gewonnen, maar dat is ruimschoots goedgemaakt in de derde helft.

Op dinsdag was het tijd om te feesten. De kast CasaNola was voor de laatste keer omgetoverd tot bestuurskast. In de vroege avond hebben we daar lekker geborreld. In de late avond zijn we doorgegaan in club Poema.

De daaropvolgende dag waren we toch een beetje brak. Gelukkig hadden we overdag geen activiteit en kon iedereen even op adem komen. Nu valentijnsdag toch al om de hoek stond kregen we de kriebels al een beetje te pakken en werd er romantisch gedineerd in het hartje van Utrecht. Toen onze buiken vol zaten van vlinders en het lekkere eten zijn we naar Ozebi gegaan om daar als vanouds te poolen. Toch één van de succesvolste activiteiten van het jaar van bestuur Steendam.

Op donderdag was het tijd voor het hoogtepunt van de week. Het was valentijnsdag! Geheel in thema is er gegeten op kasten. Kaarsjes op tafel, late-night jazz op de achtergrond, en heerlijk eten. Iedereen was verliefd op onze mooi vereniging. Vervolgens hebben we op boten over de pittoreske grachten van Utrecht gevaren en ook op soos konden we genieten van zoetsappige liedjes en elkaar gezelligheid.

Al met al was het een geslaagde week waarin we hebben mogen genieten van iedereens aanwezigheid en gezelligheid! Dank allen! – Wouter