Plenaire Bijbelstudie

Afgelopen weken hebben we met alle bijbelstudiegroepen een bijbelstudiecyclus gevolgd over het thema Maranatha, Here kom. We begonnen in onze eigen groepjes met een inleidende bijbelstudie. Mooie gesprekken over het wel of niet uitkijken naar de terugkomst van Jezus volgden. Twee weken later hadden we een plenaire bijbelstudie om dieper in te gaan op het thema. Geleid door twee sprekers hebben we ons met de hele vereniging verder verdiept en spraken we over ‘Wie Jezus dan is dat je Hem vraagt om te komen?’ en ‘Wat heeft zijn Koninkrijk te maken heeft met deze vraag?’. 

Plenaire Bijbelstudie

“Ik ben de deur voor de schapen” is één van de ‘ik-ben woorden’ die Jezus sprak. Door middel van Jezus’ woorden leren we Hem en ook al een stukje van zijn Koninkrijk kennen. Samen met alle leden hebben we tijdens de bijbelstudie gesproken over Jezus’ woorden en over zijn Koninkrijk die zal komen. Tijdens de gesprekken mochten we veel van elkaar en via elkaar over God leren. 

Komende week zullen we de bijbelstudiecyclus over ‘Maranatha, Here kom’ afsluiten met een afsluitende bijbelstudie in onze eigen kleine bijbelstudiegroepen. De meeste groepen zullen al vroeg beginnen, want bijbelstudie wil iedereen graag doen, maar de Champions League wedstrijd willen we toch ook niet missen. – Jolijn