OPEN AVOND I 

Donderdag 17 november was het tijd voor de eerste open avond van het jaar. Tijdens de open avond komen er kennismakers langs die dan een impressie kunnen krijgen hoe over het bij ons in de vereniging er aan toe gaat. 

De avond begon met eetgroepen. Ik at zelf in Fort Finex met 3 leden en 1 kennismaker. Door middel van zo’n kleine groep kan je beter 1 op 1 met een kennismaker praten en kan de kennismaker ook vragen stellen over de ervaringen van leden en wat onze prachtige vereniging te bieden heeft. 

Na de eetgroepen gingen we met z’n allen naar Thomas à Kempis. Hier had het bestuur in de verschillende huizen verschillende activiteiten georganiseerd. Het thema was ‘Baardewijks spelshow’. In de huizen werd er gestreden tussen twee teams met spellen zoals De Slimste Mens, Expeditie Robinson of Who’s The Dude. Op deze manier konden de kennismakers goed blenden met de leden en echt de sfeer proeven tussen de leden en binnen VGSU. 

De avond werd, zoals het hoort, afgesloten op soos. Er werden veel gesprekken gevoerd tussen de kennismakers en de leden. Sommige kennismakers waren zelfs te vinden op de dansvloer! Aan het einde van de avond zeiden veel kennismakers dat ze het erg naar hun zin hebben gehad. Kortom, het was een geslaagde avond. Op naar de volgende.

Door: Anne