Open avond

Het einde van het jaar is alweer in zicht, maar niet getreurd, want dit betekent dat het ook bijna tijd is voor een nieuw verenigingsjaar! En wat is een nieuw jaar zonder nieuwe leden? Om deze nieuwe mensen een indruk te geven van het oh zo heerlijke studentenleven wordt er elk jaar een aantal open avonden georganiseerd. Dit was alweer de laatste open avond van het jaar en tevens ook de leukste, want we konden dit keer afsluiten met bier op soos! 

Eerst hebben we heerlijk kunnen genieten van een Amerikaanse barbecue in de oude vertrouwde Voorveldse Polder. Iedereen had wat lekkers meegenomen en er waren zelfs zoveel opties dat ik lichte keuzestress kreeg. Gelukkig betekende dit wel dat er voor ieder wat wils was, echt zó top! Nadat iedereen weer helemaal verzadigd en verkwikt was werd het tijd om op de fiets te stappen naar de ‘verassingslocatie’.

Als activiteit heeft het bestuur ons doen laten peinzen over wat voor kleding we nu aan moesten doen… Een advies om niet uw mooiste kleren aan te doen, zorgde namelijk voor twijfels onder een aantal van de leden. Gelukkig viel het allemaal mee en bleken we verwacht te worden op een boerderij voor vier leuke spelwedstrijden. In totaal streden acht teams om die graag verdiende eerste plek. Voor het behalen van deze overwinning werd er touw getrokken, gesjoeld, kubb gespeeld (of zoals sommige zouden zeggen kuub) en natuurlijk de Van Gogh waar u voor kwam: een race op een stormbaan! Het fanatisme kwam onder een aantal leden en kennismakers gelijk naar boven wat zorgde voor spannende wedstrijden. Uiteindelijk heeft het winnende team, met maar liefst drie spellen te hebben gewonnen, hun prijs mogen ontvangen in de sociëteit. Waarna er natuurlijk als vanouds werd geborreld en gedanst, zoals het hoort op de donderdagavond!

door Esther