Open avond 14 maart

Op 14 maart hadden we de tweede Open Avond van dit jaar. Op deze avonden verwelkomen we iedereen die interesse heeft in de VGSU en een kijkje wil nemen in het échte studentenleven. Met een avondvullend programma laten we zien wie wij zijn als VGSU, is er veel ruimte voor gesprekken met leden over de vereniging en biedt het vooral de perfecte gelegenheid om de sfeer te proeven en een feestje te vieren op de sociëteit!

We trapten de avond af met een gezamenlijke Amerikaanse maaltijd waarvoor alle leden hun kookkunsten uit de kast getrokken hadden. Een overvloedig buffet met onder andere quiche, turkse pizza’s, salades en vers fruit bood een goede bodem voor de rest van de avond. Bij de activiteit na het eten kon iedereen zijn energie kwijt tijdens verschillende spelletjes in de sporthal waarin tien teams het tegen elkaar opnamen. Spelletjes als guess the song waarbij je met een koptelefoon op  liedjes moest uitbeelden en curling met bierflesjes verzorgden de nodige chaos en hilarische momenten. De avond werd afgesloten in het kloppend hart van onze vereniging: de sociëteit aan de Oude Gracht. Tijd voor een koud biertje, nog meer goede gesprekken over wie we zijn en wat we doen en nog veel meer. Zoals altijd was de harde schijf weer aangevuld met de nieuwste nummertjes die tot diep in de nacht doorklonken vanaf de dansvloer.

Op 20 juni hebben we de laatste Open Avond van dit jaar, een week later zijn geïnteresseerden van harte welkom op ons eindfeest en zullen er ook Open Bijbelstudie avonden zijn waarin je mee kan kijken bij een van onze bijbelstudiegroepjes. Graag tot dan! – Marise