MidWinterWeekend

Het MidWinterWeekend was zoals elk jaar weer een waar feest. Na op de vrijdag met elkaar genoten te hebben van een maaltijd was er de tijd om met elkaar een lekker pilsje te drinken en een potje te kaarten. Drankspelletjes zijn natuurlijk ook nooit misplaatst op dit soort avonden. De laatste mensen gingen pas rond 7:30 naar bed, een topavond dus.

De dag erna was wat actiever. Twee grote groepen leden gingen op mountainbikes de bossen rond Lunteren trotseren. Na een lange en intensieve fietstocht werd uiteindelijk de warmte van het huis weer opgezocht. Daar kreeg men natuurlijk honger van. Gelukkig had het bestuur een drie-gangen menu gekookt waar volop van genoten werd. Later op de avond was het tijd voor de eerstejaars om hun jaargroepstruien te presenteren en werden de leden vermaakt door een hilarisch stuk cabaret, opgevoerd door het bestuur. Daarna werd er uiteraard weer geborreld tot in de vroege uurtjes.

Zondag was vooral een uitbrak dag, hoewel de echte diehards uiteraard nog wel naar de kerk zijn gegaan. Overdag was er nog een sing-in en daarna kon er nog worden genoten van de laatste gemeenschappelijke maaltijd. Hierna ging iedereen weer naar huis en kon er nog even uitgerust worden van dit geweldige weekend. – Floris