Liftweekend 2019

Afgelopen weekend kregen leden de mogelijkheid om het avontuur op te zoeken met het liftweekend. In duo’s heb ik samen met 17 andere VGSU’ers op tankstations staan wachten tot vreemdelingen die de goede kant op gingen in de auto te stappen om de locatie van dit jaar te bereiken: Würzburg!

Bij het ene duo ging het beter dan bij de anderen en op het weekend zelf konden verhalen over bijzondere liften worden gedeeld met elkaar en degenen die later met de auto aankwamen op de camping. Er is zelfs een duo gearriveerd voor de commissie zelf, die op hun beurt weer tegelijk met drie duo’s waren aangekomen. Op de eerste avond is er lekker gebarbecued en werd er tot de late uurtjes geborreld.

De tweede en derde dag stonden in het teken van het verkennen van de stad zelf of chillen op de camping. De derde avond was het hebben we een heuse club gebouwd op de camping zelf inclusief discobal. 

Maandag hebben 6 van de 9 duo’s terug gelift naar Nederland en daar toch maar voor het ov gekozen in plaats van een lift om thuis te komen. Voor mij was het een geslaagd weekend, zeker voor herhaling vatbaar!

Joe, Inge