HHW 2020

Het het Weekend is het weekend waarbij nieuwe leden geïnstalleerd worden, leden afscheid nemen en het bestuur wordt gewisseld, een heel belangrijk weekend dus. Dit jaar was het door corona heel erg de vraag of dit weekend zou door kunnen gaan. Maar door de inzet van de verantwoordelijke commissies en besturen is dit toch gelukt en is het een geweldig weekend geworden!

Vrijdagavond kwam iedereen langzaam binnen druppelen zodat de vergadering kon beginnen waarbij alle bovenstaande dingen plaatsvinden. Deze duurde tot de zaterdagmiddag 19:00, waarschijnlijk een record. Er werd tijdens de vergadering genoten van wat pilsjes, lekkere hamburgers, heerlijke knakworstjes en natuurlijk van de prachtige verhalen die werden verteld over de leden die afscheid namen van de vereniging. Toen de vergadering ten einde was mochten we vieren dat er een nieuwe jaargroep was lid geworden en een nieuw bestuur de vereniging mag gaan leiden aankomend jaar. Bestuur de Groot gaat het geweldig doen.

Dit werd gevierd met een heerlijke BBQ gevolgd door een van de eerste borrels waar weer een groot deel van de vereniging bij kon zijn. Allemaal op anderhalvemeter afstand natuurlijk, maar dat mocht de pret niet drukken. De borrel was echt enorm genieten en het was fijn allemaal leden weer te kunnen spreken die men door corona lange tijd niet in het echt had gezien.

De zondag stond vooral in het teken van uitbrakken, de kerkdienst op een beamer bekijken, opruimen en weer naar huis gaan. Ik weet zeker dat iedereen die er was terugkijkt op een geweldig coronaproof weekend. – Floris