DIY III

Bij een DIY verzinnen verschillende leden van de vereniging een leuke activiteit bij hen thuis. Andere leden kunnen zich dan inschrijven voor een bepaalde activiteit. Hierna worden de groepjes gevormd en is het tijd voor een donderdagavond vol creativiteit, lekker eten, domme ideeën en gezelligheid.

Zelf kon ik natuurlijk niet bij elke DIY aanwezig zijn dus ik ga jullie wat vertellen over de DIY die ik zelf heb gevolgd.

De avond begon met een heerlijke maaltijd: lasagna. Serieus, dit is geen slijmgedrag, de lasagna was echt super lekker.

Na het eten was het tijd voor creatieve expressie. De tafel werd gevuld met verf, penselen en blanco kaarsen. Ik had me namelijk ingeschreven voor de DIY kaarsen schilderen. Onder het genot van een glas wijn (of misschien meer dan één) en lekkere hapjes gingen we aan de slag met het beschilderen van de kaarsen. Met elke penseelstreek ontstonden unieke ontwerpen en kleurrijke patronen. Sommige wat orgineler dan anderen. De sfeer zat er goed in door de achtergrond muziek, de leuke gesprekken en natuurlijk de wijn en de versnaperingen.

Het was fijn om zo samen lekker creatief bezig te zijn en bij te kletsen. Ik heb er weer van genoten en zie nu al uit naar de volgende!

Door Marita