Dit jaar tot nu toe

De tijd vliegt en het eerste halfjaar bij de VGSU is inmiddels voorbij. Een halfjaar geleden stonden wij eerstejaars zenuwachtig naast elkaar in afwachting van het novitiaat. In de tussentijd is enorm veel gebeurd: tien uur lang durende vergaderingen, chaotische schilderavonden, luide soos en nog veel meer. Ik zal u meenemen in een paar persoonlijke hoogtepunten van het afgelopen halfjaar.

Allereerst de soosavonden; wat een genot was het om met z’n allen te kunnen dansen op luide muziek en goed te genieten van soosbier. Helaas moesten we al snel afscheid nemen, maar we zien elkaar hopelijk snel terug!

Het jaargroepseten was absolute chaos. Met negentien mensen kwamen we in een kleine studentenwoonkamer samen om te eten. De helft was natuurlijk weer te laat, het brood wilde maar niet gaar worden in de te kleine oven en we hadden geen rekening gehouden met de hoeveelheden in het recept versus de hoeveelheid mensen die we moesten voeden. Kortom: complete chaos, maar wel gezellig.

Al met al heb ik genoten van het afgelopen halfjaar bij de VGSU. Ik ben nog steeds bezig met de leden leren kennen, maar heb ook al een aantal enorm goede vrienden gemaakt. Op naar het volgende halfjaar!

Door Jedidja