Corona en de VGSU

Op deze pagina plaatsen we informatie en updates omtrent het coronavirus en de VGSU.

Veelgestelde vragen
Laatste update: 06-05

Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je ons Whatsappen via 06 1222 8895 of een mail sturen naar prcie@vgsu.nl.

Vragen over de VGSU

01) Waar kan ik nu terecht met vragen over de VGSU?

We kunnen ons voorstellen dat je het op dit moment lastig vindt om een goed beeld te krijgen over onze studentenvereniging. Op onze website proberen we een zo goed mogelijk beeld te geven van de VGSU. Daarnaast vindt er op donderdag 18 juni een online open avond plaats. Je kunt je vragen ook naar ons Whatsappen via 06 1222 8895 of ons contactformulier invullen. We helpen je graag in deze tijd!

02) Wanneer is de online open avond?

De online open avond vindt plaats op 18 juni. We starten deze avond met een Q&A vanaf 20.00 uur tot 20.30 uur. Daarna kun je meedoen aan een pubquiz vanaf 20.45 uur tot 21.45 uur. Op de online open avond heb je de gelegenheid om met leden in gesprek te gaan over wie wij zijn, zelf de sfeer te proeven maar vooral een hele leuke en gezellige avond te hebben!

03) Kunnen jullie mij helpen bij mijn studiekeuze?

We kunnen ons voorstellen dat je het op dit moment lastig vindt om een studiekeuze te maken. We helpen je graag hiermee! Onze leden doen veel verschillende studies, dus grote kans dat onze leden je vanuit hun eigen ervaring meer kunnen vertellen over de studie(s) waarover je twijfelt. Kijk hier voor meer informatie.

04) Kunnen jullie mij helpen aan een kamer?

Zoek je een kamer? De meeste leden van de VGSU wonen gezamenlijk in verenigingshuizen. Door lid te worden is de kans groot dat je door kunt stromen in een van deze prachtige studentenwoningen en door nu al hier aan te geven dat je interesse hebt, is de kans nog wat groter dat je een plekje vindt. We nemen contact met je op als er een kamer vrijkomt waar je voor in aanmerking komt.

Vragen over het novitiaat

05) Hoe kan ik lid worden ondanks de corona maatregelen?

Je kunt lid worden van de VGSU door het novitiaat te doorlopen. Meer informatie over het novitiaat vind je hier. Het novitiaat van 2020 vindt plaats van 17 t/m 24 augustus. Deze datum is voorlopig ongewijzigd, houd deze dus vrij in je agenda. We houden tijdens het novitiaat rekening met de corona maatregelen zoals die vanuit het RIVM en de Rijksoverheid worden gecommuniceerd. We volgen de ontwikkelingen en updates vanuit het RIVM en de Rijksoverheid op de voet. Zodra er veranderingen plaatsvinden die invloed hebben op het novitiaat, plaatsen we die op deze website.

06) Gaat het novitiaat door?

Het novitiaat gaat vooralsnog door van 17 t/m 24 augustus. Houd deze datum dus vrij in je agenda.

07) Hoe houden jullie rekening met het coronavirus tijdens het novitiaat?

Het is waarschijnlijk dat het novitiaat dit jaar een aangepaste vorm krijgt. We houden tijdens het novitiaat rekening met de corona maatregelen zoals die vanuit het RIVM en de Rijksoverheid worden gecommuniceerd.

08) Wat als de corona maatregelen veranderen?

Zodra er veranderingen in het overheidsbeleid plaatsvinden die invloed hebben op het novitiaat, updaten we de informatie op deze website. Houd daarom deze pagina in de gaten, of laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

09) Wat als het novitiaat niet doorgaat?

Mocht het novitiaat niet door kunnen gaan vanwege de corona maatregelen, dan zullen we op zoek gaan naar een gepaste oplossing. We updaten op dat moment de informatie op deze website. Houd daarom deze pagina in de gaten, of laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.

10) Hoe kan ik op de hoogte blijven van veranderingen in het novitiaat?

Houd deze pagina in de gaten, of laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven.


Blijf op de hoogte van updates:

.

benieuwd naar de VGSU tijdens corona?

lees onze blog

een beeld krijgen van de VGSU?