Brusjesavond

Eens in het jaar krijgen onze broers en zussen de kans om een kijkje te nemen binnen onze vereniging: tijdens de brusjesavond. Na twee tamme corona jaren konden we dit jaar weer helemaal los. En daar hebben we optimaal van geprofiteerd! 

We begonnen de avond met gezellige eetgroepen, waarbij we onze brusjes hebben bewezen dat je ook met een mini budget een driesterren maaltijd op tafel kunt zetten. Hierbij kwamen we al lekker in de stemming voor de volgende activiteit. We verplaatsen ons naar de binnenstad om onze inmiddels natgeregende sneakers in te ruilen voor een paar bowlingschoenen. Een van onze leden vond ze schijnbaar zo fijn zitten, dat hij ze nu thuis in het schoenenrek heeft staan. De sfeer op deze heuse disco-avond zat er goed in.  Strikes en pitchers bier vlogen ons om de oren en menigeen mocht aan het rad draaien, met gratis shotjes tot gevolg. 

Na het bowlen namen we onze brusjes mee naar de sociëteit. Hier vloeide het bier rijkelijk, heeft het tosti ijzer de hele nacht z’n werk gedaan en hebben de brusjes mee kunnen genieten van ons heerlijke studentenleventje! 

Door Ilse