Bezinningsweekend ‘Wandelen met…’

We zijn dit jaar op bezinningsweekend geweest in Otterlo. Vrijdagavond werd iedereen meteen bij binnenkomst verwelkomd door de muziek van de band. We begonnen met een interessante lezing en daarna was er een sing-in. De avond werd afgesloten met spelletjes en natuurlijk gezellig met elkaar praten.

De volgende dag was het tijd voor de workshops! Iedereen kon drie workshops volgen, in steeds verschillende groepjes. Er was keuze tussen Amos, Jeremia, Petrus en een doe-workshops. Bij deze laatste was het erg leuk om te zien hoe creatief mensen waren! De andere workshops hadden meer diepgang en zorgde voor interessante nieuwe kennis en mooie gesprekken.
Na de workshops kon je ontspannen of een rustige wandeling maken. Ondertussen werd er lekker gekookt voor de gezamenlijke maaltijd. Deze werd afgesloten met, voor wie wilde, een heerlijke McFlurry! Na de maaltijd was het weer een gezellige avond met vooral veel spelletjes spelen.

Zondag was alweer de laatste dag van het weekend. Nadat iedereen ontbeten had hielden we een plenaire bijbelstudie. Deze was erg mooi en sloot goed aan op het thema van het weekend ‘Wandelen met…’. Afsluitend heeft de band nog een aantal liedjes gespeeld en moesten we daarna alweer op ruimen onze spullen inpakken.

En zo is het weekend voorbij gevlogen!

Door Esther