Bestuursactiviteit: Andere Trein

Naast de vele avonden die door commissies worden georganiseerd vindt jaarlijks ook een bestuursactiviteit plaats. Het bestuur krijgt daarbij de volledige vrijheid om een activiteit op poten te zetten. Zo werd er eerder al een spooktocht gehouden, een compleet zwembad afgehuurd en een eigen bioscoop gebouwd!

Dit jaar speelde bestuur Joosse een groot spel klaar op Utrecht Centraal. Leden werden door het bestuur toegesproken vanaf een hoog balkon om kennis te maken met de spelregels en de indeling van de teams. Ondanks een aantal afkeurende blikken van de NS-medewerkers was het daarna tijd voor de drietal teams om naar hun startplek (een omliggend station) te reizen waarna het spel kon beginnen.

Het spel had als doel om na de 1,5 uur speeltijd zoveel mogelijk (lege) bierkratten in bezit te hebben. Spelers werden in de teams weer onderverdeeld in kleine collectieven om bierkratten te veroveren van andere teams of extra opdrachten op te lossen. Met een boel rennen en vliegen hebben de stations van Utrecht kennis mogen maken met de VGSU en haar studentikoziteit! – Jens